Discobar Djoeboks dj trouwfeest verjaardag

Een professionele DJ staat in een uniek jukebox-decor!

Ambiance gegarandeerd met Discobar Djoeboks:

 • Een voorbereidend gesprek met duidelijke afspraken

  Op een voorbereidend gesprek vooraf luisteren wij naar al uw wensen. Welke muziek wilt u wel of juist niet horen. Vooraf krijgt u een vragenlijst die als leidraad dient tijdens het gesprek.

 • Perfecte klankkwaliteit en sfeervolle verlichting

  De muziek- en lichtinstallatie wordt opgezet en afgebroken door de DJ. De installatie wordt aangepast aan ieder feest. De jukebox zelf is natuurlijk het paradepaardje met prachtige verlichting die meegaat op de muziek.

 • Geluidsniveau volgens uw wensen, zodat u nog met elkaar kan praten

  De muziek staat luid genoeg op de dansvloer, maar ook de mensen die blijven zitten of aan de toog hangen kunnen met elkaar praten en plezier maken. Het volume is niet te luid of te stil.

 • Alle genres muziek en dans mogelijk, aangepast aan alle leeftijden

  Alle muziekgenres zijn mogelijk. Op een voorbereidend gesprek bespreken we uw muziekwensen. Tijdens het feest mag iedereen liedjes aanvragen.
  De DJ probeert een goede mix te vinden tussen alle soorten muziek en leeftijden, zodat iedereen zich amuseert op uw feest. Muziek van zowel Q-Music, StuBru, Radio 2, Nostalgie etc. zijn mogelijk. Dit wordt besproken op ons voorbereidend gesprek.

 • Zeer uitgebreid assortiment muziek in een vloeiende mix

  Uit meer dan 15.000 liedjes kan gekozen worden van de prehistorie tot nu. Alle liedjes worden mooi gemixt, zodat de verschillende genres mooi op elkaar aansluiten.

 • Een jukebox op uw feest : uniek !

  Hierover zal zeker gesproken worden na afloop van uw feest. Een DJ in een jukebox is uniek en nog nergens vertoond. De DJ nodigt aan de hand van een LED-lichtkrant de mensen uit om een verzoeknummertje aan te vragen. Op die manier amuseren de mensen zich nog meer dan met een gewone traditionele DJ want ze horen zeker de muziek die ze wensen !

contacteer discobar djoeboks huwelijksfeest