dj discobar verjaardagsfeest huwelijksfeestEen jukebox op uw trouwfeest : uniek !

Hierover zal zeker gesproken worden na afloop van uw trouwfeest. Een discobar in een jukebox op uw trouwfeest is uniek en nog nergens vertoond. De DJ nodigt aan de hand van een LED-lichtkrant de mensen uit om een verzoeknummertje aan te vragen. Op die manier amuseren de mensen zich nog meer dan met een gewone traditionele DJ want ze horen zeker de muziek die ze wensen !

De jukebox is voorzien van LED-verlichting die verkleurt op de maat van de muziek.

Natuurlijk worden nog andere prachtige lichteffecten erbij geplaatst.

Trouwfeest op maat

Vooraf bespreken we samen uw trouwfeest aan de hand van deze vragenlijst. Hiermee kan ons gesprek professioneel en vlot gebeuren en hoeft u zich geen zorgen te maken over de muziek die avond. Wij houden rekening met de muziek die uzelf, uw familie en vrienden graag horen (of niet graag horen). Op de avond zelf staat de DJ natuurlijk open voor alle verzoekjes (in de mate dat ze passen op uw trouwfeest natuurlijk).

Ambiance verzekerd !

Niemand zal op zijn stoel blijven zitten. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich amuseert en dat iedereen een portie van zijn favoriete muziek gehoord heeft.

De organisatie van je huwelijksdag

Wij helpen u graag bij de voorbereiding van uw huwelijksdag en trouwfeest. Download dit handige overzicht... (pdf)

Openingsdansen

Meestal wordt een slow gekozen als openingsdans, maar vandaag de dag wordt geregeld eens gekozen voor een speciaal ingestudeerde dans, een swing, een salsaliedje,... Als dat goed ingeoefend is, kan dat heel leuk zijn.

 

contacteer discobar djoeboks huwelijksfeest