Kunnen we een playlist met onze favoriete muziek geven aan de DJ?

U vraagt, Discobar Djoeboks draait! Dat is ons motto! Het belangrijkste is dat de DJ ervoor zorgt dat de gasten op het feest zich amuseren. De DJ heeft een uitgebreide muzikale kennis en en mixt muziek uit de jaren 60 tot hedendaagse muziek naadloos aan elkaar. In een vragenlijst (download vragenlijst hier...) die u op voorhand invult, is er mogelijkheid om aan te geven welke liedjes u zeker wel (of zeker niet) wil horen. Zo ben je zeker dat de muziek die de DJ draait zal voldoen aan jullie wensen. De DJ houdt in ieder geval in de gaten dat iedereen op het feest zich amuseert!

Draait Discobar Djoeboks alle soorten jubilea?

Jazeker! Al zal de muziek dat de DJ draait op een jubileum van een koppel dat 50 jaar getrouwd is niet hetzelfde zijn als de muziek dat de DJ draait op een jubileum van een koppel dat 10 jaar getrouwd is. Maar Discobar Djoeboks heeft zowel de muziek in huis voor een gouden jubileum als voor een tinnen jubileum (tinnen jubileum = 10 jaar getrouwd voor wie het niet wist...).

Praat de DJ van Discobar Djoeboks tijdens het draaien?

Meestal praat ik beperkt in de micro tijdens het draaien. Ik kondig zeker niet ieder liedje aan, maar de ambiance aan het begin van een klassiek feest wordt dikwijls opgebouwd met wat gepraat tijdens het draaien (vermenigvuldigen, changé, enzoverder!). Ook aankondigingen (van het bruidskoppel, aansnijden van de taart, fout geparkeerde wagens, speciale verzoekjes,...) behoren tot de mogelijkheden. Maar jullie als feestvarkens staan centraal op het feest, niet de DJ. De DJ creëert de ambiance zonder voortdurend de micro te gebruiken.

Kunnen we een projector en een scherm bijvragen?

Geen enkel probleem! U vraagt, wij draaien.

Heeft Discobar Djoeboks een draadloze micro bij?

Standaard niet. Indien u dit wenst, vraag dit gerust erbij.

Wat is de prijs van Discobar Djoeboks?

Er zijn een aantal factoren die de prijs bepalen (met/zonder muziekinstallatie, type installatie, installatie op voorhand te plaatsen, afstand, etc.). Contacteer onsvrijblijvend voor een offerte. Uw prijs is een vaste prijs voor het ganse feest zonder uurbeperking! Met andere woorden: er wordt niet gewerkt met zogenaamde "overuren" aan dure tarieven.

Kan je de DJ van Discobar Djoeboks huren zonder jukebox-decor?

Ja, dat is mogelijk.

Verhuurt u ook échte jukeboxen?

Nee helaas... Enkel échte DJ's in een jukebox-decor!

 

 

contacteer discobar djoeboks huwelijksfeest